Program Schedule (2020-2021)

Module Date/Time Instructor

Orientation
40 min virtual

Fri. Feb 12/21
12:20-1:00pm

Susan Arscott
Anuj Charan

A Self Discovery Approach to Leadership
2 x 3.5 hr virtual

Fri Feb 12/21
1pm-4:30pm

Sat Feb 13/21
9am-12:30pm

Travor Brown

Managing Competing Priorities
1.5 hrs Pre-recording + 1 hr virtual

Fri Feb 26/21
1pm-2pm

Tom Cooper

Project Management
1.5 hrs Pre-recording + 1 hr virtual

Fri Mar 5/21
1pm-2pm

Tom Cooper

Change Management
1.5 hrs Pre-recording + 1 hr virtual

Fri. Mar 12/21
1pm-2pm

Tom Cooper

Patient Safety
2 x 3.5 hrs virtual

Fri. Apr 9/21
1pm-4:30pm

Sat Apr 10/21
9am-12:30pm

Tracy MacDonald
David Caroll

Public Relations & Communications
1 x 3hr virtual

Fri Apr 30/21
1pm-4pm

Ronnie Walsh

DSM for Physicians
1 x 1hr virtual

Fri Apr 30/21
4pm-5pm

Lyle Wetsch

Recruiting & Performance Development
1 x 3.5 hrs virtual

Sat May 1/21
9am-12:30pm

Travor Brown

Leading vs Managing
2 x 3.5 hrs virtual

Fri Jun 4/21
1pm-4:30pm

Sat Jun 5/21
9am-12:30pm

Heather Peters

Strategic Planning

June 9 – July 7, 2021

Dr. Margaret Steele
Gerona McGrath

Organizational Structures

July 9 –August 6, 2021

Victor Maddalena

Evaluation Methods

August 9 –September 3,2021

Victor Maddalena